Kraamcadeau kopen? Geboorteplaatje!

Kraamcadeau

De geboorte van mijn dochter was een prachtige ervaring. Als alleenstaande moeder heb ik mijn kraamperiode samen met familie en vrienden beleefd. Mijn dochtertje is echt zo lief om te zien, ik besloot om een soort aandenken te gaan bestellen. Ik wist nog niet precies waar ik dit moest gaan regelen, maar ik ben wel vrij snel na haar geboorte op zoek gegaan. Ik heb meerdere websites gezien, maar geboorteplaatje.nl gaf uiteindelijk het totaalplaatje. De website is duidelijk, overzichtelijk en ook de blogs op de website hebben me een heel eind vooruit geholpen. In de blog wordt namelijk uitgelegd hoe je een foto voor een geboortetegel moet maken. Alle tips die hier stonden hebben gezorgd voor een prachtige foto! Deze heb ik geĆ¼pload en hier heb ik haar naam en geboortedatum aan toegevoegd. Het verdere bestelproces ging lekker snel, waardoor ik de geboortetegel snel in huis had. Ben er echt enorm blij mee.

Het zoeken naar een kraamcadeau was in het verleden een lange zoektocht. Ik en mijn man zijn dol op originele cadeaus, waar je nog een persoonlijke twist aan kan geven. Via geboorteplaatje.nl konden we gelukkig creatief zijn en het kraamcadeau is niet zo standaard als bijvoorbeeld babykleding of een bos bloemen. Dat is uiteraard ook leuk voor erbij, maar het primaire kraamcadeau mag van mij echt persoonlijke elementen bevatten, zoals een foto met een verhaal erachter. Al met al is het kraamcadeau binnen korte tijd verzonden en ik moet zeggen dat ieder echtpaar waar ik het kraamcadeau aan schonk het ronduit prachtig vond en hen zijn ook gelijk een kijkje op de website gaan nemen.

Mijn kleindochter was in verwachting van haar allereerste baby. Als oma wil je op dat moment echt uitpakken en gaan voor een leuk kraamcadeau. Hier had ik alle vrijheid om te kiezen voor de foto en ook de tekst mocht ik geheel zelf bepalen. Na de geboorte van de baby heb ik gevraagd om een foto te mogen maken, ik heb deze foto van vlak na haar geboorte gebruikt voor het kraamcadeau. Het is echt een kraamcadeau geworden om u tegen te zeggen, het straalt warmte uit. Mijn kleindochter was echt blij verrast. Ook ik werd emotioneel bij het zien van de foto op de geboortetegel het zag er werkelijk waar perfect uit.

Een geboorte maak je niet elke dag mee en al helemaal niet de geboorte van een tweeling! Ik hoorde via een goede vriendin van mij over de website geboorteplaatje.nl. Ze had hier goede ervaringen opgedaan en mooie geboortetegels gekocht. Nadat onze gezonde tweeling was geboren vonden we het een goed idee om de website te gaan bekijken. Het zag er goed uit en je kunt werkelijk waar alles personaliseren. De gedachte dat onze kinderen dit zien als ze later groot zijn is een mooie gedachte. Nu hebben we de geboortetegel in huis en het is een cadeau om te koesteren. We hebben er zelfs twee besteld, zodat ze allebei een mooi aandenken hebben in de toekomst. De geboortetegel is gemaakt van stevig plexiglas en duurzaam hout, waardoor ik zeker weet dat de tegel nog heel lang mee gaat.

Mijn vriendin is bevallen van een kerngezonde zoon en dit moest natuurlijk gevierd worden. Je wilt op zulke momenten een cadeau geven met een stukje waarde. Ik heb gebruik gemaakt van een woorden die wij altijd gebruiken, om onze waardering voor een situatie uit te drukken. Ook heb ik een foto van haar zoon op de geboortetegel gezet. Het resultaat is indrukwekkend en het heeft nu een mooi en liefdevol plekje gekregen in de slaapkamer van haar zoontje.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.