ART|Creations bvba
Lenniksebaan 186
1701 Itterbeek
Tel: +32.2.569.68.08
Fax : +32.2.567.24.55

Nieuws
  -

 

Na DYNAMIC4 komt DYNAMIC5

Na het succes van ons eigen ontwikkelde Dynamic4 Content Management Systeem werkt ART|Creations aan Dynamic5.

Met Dynamic4 werd op een brede KMO-markt gemikt met een CMS die functies bevatte die 90% van de gemiddelde site bevatten. Dat zijn tekstblocks, mail-formulieren, foto-gallerijen, download-pages, enz.

www.dynamic4.be


De styling van de site is CSS gebaseerd, wat betekent dat de lay-out, los en onafhankelijk van de web-code kan bijgewerkt worden. Het voordeel van dit systeem is dat de lay-out van de site kan vernieuwd of bijgewerkt worden, zonder dat de content van de website, die integraal in tabellen zit, beïnvloedt of bijgewerkt dient te worden. U kunt als het ware een nieuwe website bestellen voor geen geld omdat alleen de lay-out aangeâst dient te worden. Dit zal niet veranderen in DYNAMIC5.

Wat zal nu anders zijn in Dynamic5 ?

Dynamic5 zal de notie rubrieken bijkrijgen. Zo zullen nieuwsitems en agenda-, activiteiten- of programma-items kunnen opgeslagen worden die op hun beurt op verschillende plaatsen op de site, met aangeven van selectieparameters, opgeroepen en afgebeeld kunnen worden.

Krantensites zijn er een mooi voorbeeld van. Voor grotere bedrijven wordt er vaak een apart nieuwskanaal of agendakanaal bijgehouden voor de communicatie vanuit het bedrijf naar de buitenwereld. Het laat een website, dat een bedrijf zijn uitstraling geeft, nog meer leven. Het is het soort sites die in de favorieten staan en waar bezoekers vaak naar terugkomen om interessantnieuws op te snuiven.

Naast de invoering van de rubrieken zullen nog andere features worden toegevoegd zoals :

  • toevoegen van veranderende images per menu-item (volgens de keuze),
  • niet alleen opladen van foto's binnen tekstblocks, ook een keuze-pop-up van reeds opgeladen foto's bieden
  • foto's aanklikbaar maken (met link)
  • naast de add van een element ook de copy van een element voorzien om sneller de site te kunnen opbouwen
  • op parent niveau binnen de menu-structuur ook de keuze visueel voorzien i.p.v. via onderliggende menustructuren.
  • forum-module enkel toegankelijk voor members. dus ook een member-beheer.
  • ook de eerder besproken nieuws- en agendakanalen zullen met een login-functie voorzien worden. op die manier kan er intern nieuws naar personeel gaan via de login.
  • een externe nieuwsbriefmodule zal in het CMS ingebouwd worden (customizing).
  • bij het opladen van foto's zullen keywords kunnen worden voorzien. dit om het opzoeken te vergemakkelijken in de search-for-pictures functie.

De release van deze nog uitgebreidere CMS is voorzien voor juni 2009.


GDS Group, partner van ART|Creations

GDS Group, dat zijn kantoor op hetzelfde adres heeft dan wij, werkt administratief samen met ons. D.w.z. dat de administratie en de kantoorreceptie op dezelfde plaats en door dezelfde personen gebeuren.

GDS Group oriënteert zich op de personeelsdetachering van informaticapersoneel en dan vooral in de financiële wereld. Zij oriënteren zich dus meer op de bank- en verzekeringswereld en multinationals terwijl wij eerder naar de KMO stappen.

Dit ter informatie en om alle misvattingen uit de weg te ruimen.

Qua bereikbaarheid zijn we ook modern. We hebben een flexibele structuur en werken niet met vaste openingsuren. Als we niet onmiddellijk binnen de 2 beltonen opnemen is dat simpelweg omdat we niet altijd op kantoor zitten. Als klein dynamisch bedrijf, zijn we vaak de baan op. Onze medewerkers kunnen ook van thuis uit werken.

We proberen U steeds zo snel mogelijk te beantwoorden of terug te bellen.

Nog beter en zelfs aan te raden is mailen naar : info@artcreations.be

Daar gaat onze persoonlijke voorkeur naartoe.

 
 
Editing service. Wat is dat ?

Bij het bouwen van websites blijft het onze bedoeling om de structuur en de lay-out van websites te bouwen. De opvulling behoort in onze optiek toe aan de klant. Omdat we uit ervaring weten dat die opvulling vaak de oorzaak is van vertraagde releases, omdat zakenmensen nu éénmaal weinig tijd hebben, bieden we ook de Opvul- of Editing-service aan. I.f.v te op te vullen hoeveelheid wordt dan een aparte offerte voorzien voor de opvulling van de site.
Editing Service staat als optie in de offerte voor zover we een duidelijk zicht hebben op de hoeveelheid die opgevuld moet worden.

 

Imaging service. Wat is dat ?

Het opvullen van sites omhelst niet alleen het toevoegen van teksten, wat in sé en volgens de aard van de site wél kan. Vaak moeten ook foto's worden bewerkt of worden aangekocht. Wij hebben ons kanaal om aan copyright-free fotomateriaal te geraken. I.f.v. van de hoeveelheid foto's en/of de tijd nodig om uw fotomateriaal webklaar te maken, stellen we voor U een offerte op.

Imaging Service staat als optie in de offerte voor zover we een duidelijk zicht hebben op datgene wat moet bewerkt of aangekocht worden.

 

Support-contract.Wat is dat ?

Zodra de site is opgeleverd en de facturen ter betaling werden aangeboden moet de klant zelf verder instaan voor de opvulling van zijn site. En hoewel Dynamic4 zeer gebruiksvriendelijk is heeft een klant support nodig. Net als onze klanten is onze tijd ook kostbaar en is dit dus niet gratis.
Wij bieden drie types support-contracten aan, van 5, 10 of 20 uren support, die één jaar geldig en automatisch verlengbaar zijn.

Naarmate het project vordert krijgen we een idee van het type support dat een bepaalde klant nodig heeft. Dit support-contract zal dan ook als optie worden toegevoegd bij de offerte.


Alleen wie dergelijk support-contract heeft zal dan verdergeholpen worden.

We raden dit steeds aan, want we zijn op vlak van support nogal rechtlijnig. Alleen met een support-contract wordt er daarna nog bijgestaan. Aparte taken of aparte facturaties verhogen het administratief en financieel beheer en dat willen we niet.